Wel of geen dresscode op je bruiloft?

Als videograaf wordt ik altijd heel erg blij van een dresscode voor een bruiloft

Dus wat mij betreft is een dresscode een absolute : JA, voor je bruiloft.

Een dresscode heeft namelijk zo veel voordelen. Ik wed dat je na het lezen van deze blog het dan ook helemaal met mij eens bent dat dresscodes een must zijn op jouw grote dag.

Bruidsjurk

Het totaalplaatje

Als bruidspaar steek je ontzettend veel tijd in het organiseren van je bruiloft. Styling en thema zijn daar een belangrijk onderdeel van. Hoe jammer is het dan dat je gasten compleet uit de toon vallen als ze in smoking of jouw festivalbruiloft komen. Of in spijkerbroek op jouw galabruiloft.

Maak het zo gek als je wilt

Je kan all the way gaan en een black tie dresscode voorstellen of je kunt het bij een simpele accentkleur houden. Jullie hebben als bruidspaar de touwtjes in handen.

Overhemd met strik

Het biedt je gasten houvast

Als gast is het hartstikke fijn als er een dresscode is. Het biedt je namelijk houvast en het voorkomt blunders. Jij wilt niet diegene zijn die in smoking op een festivalbruiloft komt.

Het resultaat is prachtig op foto en video

Ook niet onbelangrijk, zeker als videograaf. Een dresscode zorgt ook voor een mooi geheel op je foto’s en video. Wel zo fijn aangezien je de foto’s en video heel vaak zult terugkijken na jullie grote dag. Wil je meer weten over zo’n mooie bruidsfilm? Check dan de rest van mijn site. Mijn portfolio, mijn tarieven of neem direct contact met me op.

Wil je meer weten over de meest populaire dresscodes?

Bekijk dan ook zeker mijn blog “De 4 populairste dresscodes voor op je bruiloft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.