Waarom ieder bruidspaar een trouwvideo moet laten maken

Een videograaf is vaak een van de laatste dingen dat een bruidspaar boekt

In 9 van de 10 gevallen beslist een bruidspaar pas op het laatste moment om een videograaf in te schakelen voor hun speciale dag. Dat terwijl een fotograaf juist een van de eerste dingen die men regelt. Zonde, want een videograaf is zo’n waardevolle toevoeging aan je dag.

Waarom ieder bruidspaar een trouwvideo moet laten maken?

In dit artikel een aantal belangrijke punten om de investering van een videograaf te overwegen. Ik ben me er heel erg van bewust dat ik als videograaf wat bevooroordeeld bent. 😉 Maar niet alleen als videograaf, ook als ervaringsdeskundige kan ik deze punten alleen maar beamen.

Het is een van de weinige tastbare dingen die je overhoudt aan je bruiloft

Natuurlijk heb je de foto’s, je trouwjurk, de ringen en het trouwpak maar voor de rest blijft er weinig over na je trouwdag en ben je wel vele euro’s lichter. Denk daarom goed na wat je met je budget doet.

Is dat 5-gangen diner wel nodig of kan het ook met een gangetje (of twee) minder? Die extra set decoratie of lichtgevende letters slaan ook een behoorlijke deuk in je budget en blijft dat nu echt hangen?

Naast foto’s is een video het enige tastbare wat je overhoudt aan je dag en iets waar je van kan blijven genieten.

Het geeft de sfeer van jullie dag perfect weer

Nog meer dan bij foto’s kan bewegend beeld je weer terug brengen naar die bijzondere dag. De ondersteunende muziek doet de rest.

Puur en ongeregisseerd

Geen filmset, geen script of grote filmcrew. Een videograaf zoals ik is onzichtbaar aanwezig op jullie dag om zo de meest pure en authentieke beelden vast te leggen. Moet je bij een bruidsfotograaf nog wel eens poseren tijdens de fotoshoot. Een bruidsvideograaf blijft op de achtergrond maar mist geen enkel detail.

Makkelijk om te delen met je familie en vrienden

Een trouwalbum is toch vaak wat onhandig om naar elke verjaardag mee te slepen. En ook 400 digitale foto’s deel je niet 1, 2, 3 op Facebook. Een korte videoclip met de hoogtepunten van jouw dag daarentegen zijn zo gedeeld.

Via e-mail, WhatsApp, social media. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw dag met de wereld te delen. Leuk als herinnering voor de gasten die er waren maar ook erg leuk voor mensen die er maar gedeeltelijk bij waren of er niet bij waren.

Snel te bekijken

Bij mij krijg je als bruidspaar binnen 7 dagen je bruidsvideo opgeleverd. Dat is erg snel en erg fijn. Je bent namelijk na zo’n dag zo benieuwd naar je foto’s en je video. Dan moet het niet zo zijn dat je pas na je wittebroodsweken je video in handen hebt.

Je blijft kijken

In het begin kijk je waarschijnlijk je video zo’n 100x per dag. (Ik spreek nu als ervaringsdeskundige ;-)). Juist omdat het slechts een video is van maximaal 5 minuten zet je de video snel even op.

En wanneer de wittebroodsweken zijn gepasseerd blijf je de video regelmatig bekijken. Ook hier spreek ik weer als ervaringsdeskundige. Zo’n trouwalbum verstoft op een gegeven moment in je kast maar zo’n korte clip van je dag zet je zo even op. De link naar mijn eigen trouwvideo staat nog steeds als favoriet in mijn webbrowser zodat ik met 1 klik weer helemaal terug ga naar mijn speciale dag.

Overtuigd?

Het kan bijna niet anders dan dat je overtuigd bent van de toegevoegde waarde van een trouwvideo. Neem dus snel contact met me op en dan kom ik heel graag bij je langs om jullie mooie dag vast te leggen. Ga hier naar het contactformulier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.