6 unieke trouwfoto- en trouwvideolocaties die je niet wilt missen

Jij gaat trouwen en je zoekt een unieke locatie voor je trouwfoto’s en trouwvideo

Een foto- en videoshoot horen nu eenmaal bij een bruiloft. Jij en je aanstaande zijn op je mooist en dat moet natuurlijk vastgelegd worden op de gevoelige plaat. En natuurlijk zijn de geijkte beelden op het strand of op een kasteel prachtig. Jij bent op zoek naar meer. Iets unieks.

Hier geef ik je 6 tips voor een originele locatie voor je trouwfoto’s en trouwvideo.

1. Jullie eerste afspraakje

Weet je het nog? De eerste keer dat jullie elkaar diep in de ogen keken en dachten: “Dit kan wel eens degene zijn waarmee ik op een dag ga trouwen.” Of misschien dacht je niet exact deze bewoordingen maar hoe leuk is om foto’s te laten maken op de locatie waar jullie je eerste afspraakje hadden. Of jullie eerste onmoetingsplaats.

2. Binnentuin

In Nederland is de kans op slecht weer altijd aanwezig. Toch wil je graag mooie foto’s met veel groen. Een binnentuin kan dan de oplossing zijn. In Goes heb je bijvoorbeeld het Omnium. Een prachtige locatie waar je tropische foto’s kunt laten maken zonder dat je je druk hoeft te maken over het weer.

3. Jullie eigen huis

Je hebt er misschien nog niet over nagedacht maar wellicht heb je een hartstikke fotogeniek huis? Gebruik dit dan. Of woon je in een hele moderne woontoren. Ook dat kan mooie plaatjes opleveren. Bovendien houd je dan nog een mooie herinnering over mochten jullie ooit verhuizen.

4. Weiland

Een graanweiland of een veld met wilde bloemen kan ook prachtig zijn om je foto’s te laten maken. Check van te voren wel even of de bloemen rond jouw trouwdag dan ook echt in bloei staan. Dat levert zeker mooie plaatjes op.

5. Dierentuin

Sommige dierentuinen bieden speciale entreeprijzen voor bruidsparen die foto’s willen laten maken. Geen dierentuin in de buurt? Denk aan de plaatselijke vlindertuin. Of de kinderboerderij? Zeker met kinderen kan dit super originele en leuke plaatjes opleveren.

6. Verborgen plekjes in je woonplaats

Soms denk je er niet aan maar in elke woonplaats. Of het nu een grote stad is of een klein gehucht heb je van die kleine, verborgen plekjes. Een smal straatje, een oud historisch pand, het lokale museum.

Vraag je foto- en videograaf om tips

Je hoeft het wiel natuurlijk niet alleen uit te vinden. Je foto- en videograaf hebben veel ervaring met mooie locaties dus betrek hun ook vooral in je overwegingen. Milestone Movie kan je uiteraard ook tips geven hierover en over nog veel meer. Neem dus snel contact met me op en ik help je graag.

Welke locatie is geschikt voor een foto- en videoshoot

Wil je meer weten over welke locatie geschikt is voor een foto- en videoshoot. Lees in mijn blog: “5 dingen waarmee je rekening moet houden als je een trouwfotolocatie kiest”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.