Milestone Movie | Trouwvideo | Roy & Monique

Een geweldige dag om videograaf te zijn


Op 5 juli mocht ik de mooie dag op video vastleggen van het prachtige bruidspaar Roy & Monique.
Een aantal weken daarvoor was ik al bij dit liefdevolle stel op bezoek geweest om de details van hun dag door te nemen.
Al vanaf het eerste moment was het me duidelijk. Deze twee lieve mensen zijn stapelgek op elkaar.

Boho chic


Dat was het thema van de bruiloft en dit hele thema was tot in de kleinste details van de bruiloft verwerkt.
Daar word ik als videograaf natuurlijk heel erg blij van want dit levert de mooiste shots op.

De voorbereiding


De voorbereiding van de dag vond plaats in het huis van Monique & Roy. Wat een fotogeniek huis. (videogeniek, gek woord)
Maar het mooiste van deze dag was toch wel het bruidspaar. De bruid werd nog mooier gemaakt dan ze al was door Nathalie van Balance Beauty.

Terwijl bruidegom ( heel relaxed) nog even een frisse douche neemt wordt de laatste hand aan het bruidskapsel gelegd en mag de bruid eindelijk haar wonderschone jurk aan.

Wat een plaatje! En ook bruidegom Roy ziet er waanzinnig uit.

First Look


Ook al is het huis niet zo groot, de bruid en bruidegom weten zichzelf goed verborgen te houden voor elkaar. En wanneer het tijd is voor de first look begint het bij onze bruidegom ook te kriebelen.

Love shoot


Samen met de getalenteerde fotografen Marieke Lodder en Stefan Oosterbaan gaan we op pad met het bruidspaar. Dit is altijd een mooi moment want als videograaf heb je dan echt even quality time met het bruidspaar.

Landgoed Twistvliet


Na heel wat liefdevolle momenten vertrekken we naar Landgoed Twistvliet waar de familie en vrienden van het bruidspaar ons opwachten. Onder luid applaus worden ze ontvangen en gaan ze eerst met z’n allen genieten van een heerlijke maaltijd en mooie speeches met liefdevolle woorden. Ook voor ons foto- en videografen wordt erg goed gezorgd. We komen niets tekort!

De ceremonie


Na het eten arriveert de rest van het gezelschap en volgt er een prachtige ceremonie. Idyllisch op een open veld, onder een prachtig prieel zeggen Monique & Roy “Ja” tegen elkaar.

Romantisch met eigen geloftes maar ook rock&roll. (AC/DC als afsluiting van de ceremonie bijvoorbeeld)

Party time


Na de ceremonie is het tijd voor taart en champagne. En na de openingsdans barst het feest los. Wat een waanzinnige dag.

Lieve Monique & Roy, wat zijn jullie een bijzonder koppel. Jullie dag was zo eigen en speciaal. Bedankt dat ik daar deel van uit mocht maken.
Ik wens jullie een fantastisch leven toe samen met nog heel veel mooie momenten.

Bruidsfilm

Wil jij ook zo’n prachtige bruidsfilm met alle hoogtepunten van jou dag? Neem dan snel contact met me op en check mijn beschikbaarheid.

Joyce heeft onze trouwdag zó mooi en puur vast weten te leggen, daar zijn we haar erg dankbaar voor! We hebben nu bewegende beelden van onze mooie dag die we altijd terug kunnen kijken om zo herinneringen op te halen.

Ook het contact voor en na de dag hebben we als heel fijn ervaren. Ze heeft vooraf een goed beeld gekregen van hoe wij zijn en wat bij ons past en dit prachtig vertaald naar film. Het was totaal niet ongemakkelijk wanneer ze met de camera voorbij kwam om beelden te schieten, maar juist super gezellig

Liefs Roy & Monique

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.