Milestone Movie | Trouwvideo | Jan & Anika

Een prachtige trouwvideo van Jan & Anika

Dat is wat ik mocht maken op een frisse lentedag in mei. De dag begon in alle vroegte bij de ouders van Anika in Biggekerke. Toen ik aankwam was Anika al prachtig opgemaakt door een lieve vriendin en werd de laatste hand gelegd aan haar kapsel. De sfeer zat er al goed in en toen de bruid dan eindelijk haar jurk aantrok straalde ze van top tot teen.

Daar komt de bruid

Of eigenlijk de bruidegom. In een stoere auto komt bruidegom Jan zijn aanstaande Anika ophalen. Ook hij ziet er piekfijn uit en hij heeft een prachtig boeket bloemen meegenomen.

Foto en video

Naast een videograaf kan een fotograaf natuurlijk niet ontbreken. Ik heb het geluk dat ik mag samenwerken met een toffe dame, Greet Imanse van Focuss Fotostudio. Er worden foto’s gemaakt op het strand bij Zoutelande en in de prachtige polder van Ritthem. Hondje Balou mag niet ontbreken op de foto’s en ceremoniemeester Chantal zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Het ja-woord

Na een korte pauze is het dan eindelijk tijd voor de ceremonie. Er hangt een verwachtingsvolle sfeer in het kleine kerkje in Ritthem. Iedereen is benieuwd naar het bruidspaar en om 14:00 uur wordt Jan door z’n moeder naar het altaar gebracht en volgt daarna Anika met haar vader. Het bruidspaar straalt en de ouders op de eerste rij glimmen van trots. Het kleine neefje brengt na het Ja-woord de ringen samen met z’n mama en vanaf dat moment mogen Jan & Anika elkaar officieel man en vrouw noemen.

Het feest

Na de ceremonie verzamelen alle gasten zich bij het huis van Jan & Anika. De boerenschuur is omgetoverd tot een prachtige feestlocatie en daarnaast heeft de vriendengroep last minute voor wat extra versiering gezorgd. Iets minder romantisch dan het wit en lila thema van Jan & Anika maar wel grappig.

De prachtige taart van ‘Kers op de Taart’ is niet alleen mooi om naar te kijken maar smaakt ook heerlijk. Na het diner en receptie is het tijd voor de openingsdans en barst het feest los.

Een dag om nooit meer te vergeten!

Wil jij ook zo’n trouwfilm?

Stuur me dan snel een bericht en check mijn beschikbaarheid. Ik kijk er al naar uit om ook jouw mooie dag te mogen vastleggen.

Vrijdag 18 mei 2018 is Joyce geweest om onze trouwdag vast te leggen. Ten eerst was het heel gezellig en heeft Joyce alle mooie beelden van onze trouwdag vast weten te leggen, wat resulteerde in een super mooie trouwclip! Wij zijn er ontzettend blij mee en het geeft precies de sfeer en dag weer zoals het was! Nogmaals bedankt voor deze super video & wij raden Joyce zeker aan!!
Liefs Jan & Anika