Milestone Movie | Trouwvideo | Angelo & Goldy

Milestone Movie Winactie

In juni lanceerde ik met Milestone Movie een winactie voor bruidsparen die nog in 2018 in het huwelijksbootje zouden stappen. Door mee te doen met de actie maakten zij kans op een trouwvideo van hun dag. Tientallen bruidsparen vulden het formulier in. Eén van de dingen die ze moesten invullen was: ‘Waarom zou jij deze trouwvideo moeten winnen?’. Ik kreeg de meest hartverwarmende en ontroerende reacties en ik kon me ineens voorstellen hoe Robert ten Brink zich moet voelen.

Angelo & Goldy

Maar één bruidspaar sprong er tussenuit. Dat waren Angelo & Goldy. Niet alleen de bruid had zich ingeschreven. Ook twee vriendinnen van haar hadden mij afzonderlijk een bericht gestuurd. Uit deze berichten kwam zoveel liefde naar voren dat ik niet anders kon dan deze mensen uitkiezen als gelukkige winnaars van deze prijs. En gelukkig waren ze. Samen met haar twee vriendinnen verrasten we de twee lovebirds met hun prijs en wat waren ze blij.

17 augustus 2018

Uiteindelijk brak de grote dag aan. 17 augustus stapten Angelo en zijn Goldy in het huwelijksbootje. De dag begon voor Goldy bij haar oma waar ze met haar bruidsmeisjes had geslapen. Of nou ja, een poging had gedaan. Daarna verhuisde het hele entourage naar de kapsalon van Goldy’s moeder waar alle voorbereidingen werden getroffen. De bruidsmeisjes in prachtige matching jurken en bruid Goldy in een wonderschone, aansluitende jurk met prachtige details van kant.

Ik weet eigenlijk niet bij wie de zenuwen groter waren? Bij de aanstaande bruid of bij haar bruidsmeisjes. Gelukkig werd er al tijdig getoost met wat bubbels om de spanning er iets af te halen. Maar niet voordat Goldy zelf ook nog even de make up van haar bruidsmeisje bijwerkte. Ja, je bent schoonheidsspecialist of je bent het niet.

Angelo’s Ride

Na alle voorbereidingen was het tijd om een kijkje bij de kerk te nemen waar de plechtigheid zou plaatsvinden. Goldy had me al verteld dat bruidegom Angelo in wel een leuke auto zou aankomen. Tja, wat moet je dan voorstellen? Een gave Mercedes of een snelle BMW? Ik hoorde hem al van ver komen en ik zag het toch echt goed. Meneer Goethals kwam in een vette Lamborghini voorrijden. Met een glimlach van oor tot oor komt hij op de plaats van bestemming aan maar als hij dan uitstapt beginnen de zenuwen toch wel wat toe te nemen.

Trotse papa

Ondertussen zit Goldy te wachten op haar papa die haar komt ophalen. En dit is best wel bijzonder want in veel gevallen krijgt de bruidegom de first look maar in dit geval is het de papa van Goldy die de eer krijgt. Ook bij papa bespeur ik wat zenuwen. Het is natuurlijk niet elke dag dat je je dochter naar het altaar mag brengen. Het wordt een emotionele first look tussen vader en dochter en nadat ze wat zijn bekomen gaan ze al wandelend richting de kerk.

De ceremonie

Samen met fotograaf Sofie de Baedts sprinten we richting de kerk zodat we geen moment missen van de aankomst van Goldy met haar vader. Ook dit is bijzonder want bruidegom Angelo krijgt zijn bruid pas te zien op het moment dat ze arriveert in de kerk. Heel erg Amerikaans eigenlijk. Ook helemaal in dit thema passen de bruidsmeisjes en de bloemenmeisjes die hun entree maken. En dan is daar het moment van de waarheid. De bruid arriveert. Angelo houdt het bijna niet meer en die first look is onbetaalbaar. Ik kan er eigenlijk niets meer over schrijven. Je moet gewoon even de video bekijken.

De ceremonie vindt plaats in het sfeervolle kerkje van Waterlandkerkje die prachtig is gestyled door Elke van En Tout Coeur Weddings (aanrader!)

Een persoonlijk verhaal, een hond als ringendrager (samen met het broertje van Goldy), blije gasten en een supergelukkig bruidspaar. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtige ceremonie en dat wordt het dan ook.

Confetti en rookbommen

Na de ceremonie wordt het bruidspaar buiten opgewacht met confetti en rookbommen. (Je bent voetbalsupporter of je bent het niet ;-)). Nu de spanning van het bruidspaar is afgevallen is het echt tijd om te genieten. De felicitaties volgen en er wordt heerlijk gegeten, gedronken en bijgekletst in de tuin van de kerk die omgetoverd is tot foodtruck festival.

Busje komt zo

Na een heerlijke zonnige middag vertrekt het bruidspaar met familie in een prachtige old timer bus naar de feestlocatie. Voor mij het einde van mijn dag met het bruidspaar maar gelukkig voor hun het begin van een gezellige feestavond met lekker eten, drinken en muziek.

Milestone Wedding Winners

Lieve Angelo & Goldy. Wat hadden jullie een prachtige trouwdag. Aan alles was gedacht en de gasten zijn heerlijk in de watten gelegd door jullie. Ik wens jullie heel veel geluk, liefde en alles in een goede gezondheid toe. Ik kan me geen beter stel bedenken die deze Milestone Wedding had moeten winnen.

Ook zo’n mooie trouwvideo?

Milestone Movie maakt deze voor jou.. Met veel liefde en passie leg ik jullie dag vast op beeld. Voor elk budget heb ik een passend pakket. Neem dus snel contact met me op voor beschikbaarheid. Ik ben er graag bij.

Liefs Joyce

https://vimeo.com/286233025

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.