Milestone Movie | Trouwvideo | Johnny & Soraya

Een romantische trouwvideo

Natuurlijk is elke trouwvideo op zijn manier romantisch maar bij Johnny & Soraya geldt dat zeker. Op vrijdag 20 juli mocht ik de ceremonie van dit mooie bruidspaar vastleggen op video.

Stadhuis Goes

Eerst werd er getrouwd in het Stadhuis van Goes. Op de markt stonden alle familie en vrienden van het bruidspaar vol verwachting te wachten.

En wat zag iedereen er mooi uit! Vooral de Indonesische familieleden van de bruid trokken veel bekijks in hun prachtige en fleurige kleding. En ook de kindjes, tot de kleinste baby aan toe, waren voor de gelegenheid gekleed.

Raivo, het zoontje van Johnny & Soraya stal echter de show. Compleet in 3-delig mini kostuum stond ook hij te wachten op z’n papa en mama.

Daar komt de bruid

Al dat wachten werd beloond want daar kwam een wonderschone bruid en haar trotse bruidegom. (Die er overigens ook prachtig uitzag.) Na alle oe’s en aah’s werd het tijd om te trouwen en zochten alle gasten hun plekje in de mooie trouwzaal van het stadhuis.

Trotse papa

Aan de arm van haar trotse papa maakt deze mooi bruid haar entree. Papa vergeet op het moment suprême bijna zijn dochter weg te geven. Wat een heerlijke ijsbreker op een toch wel een erg spannend moment.

Liefdevolle ceremonie

Na een liefdevolle ceremonie met een persoonlijk verhaal over het bruidspaar zeggen deze twee lieve mensen ‘Ja’ tegen elkaar. Met een beetje hulp van zijn lieve tante brengt zoontje Raivo de ringen naar z’n papa en mama. En wat doet hij dat goed!

Confetti

Na de plechtigheid  worden de kersverse newly weds ontvangen met applaus en confetti. Om vervolgens door te gaan naar de tweede plechtigheid. Ja, dit bruidspaar deed het daarna nog eens dunnetjes over in de kerk.

Geloof, hoop en liefde

Een kerkelijke ceremonie is altijd erg bijzonder. Gevuld met rituelen en traditie. De bruidsmeisjes komen hier nog beter tot hun recht. En bij bruidsmeisjes bedoel ik geen kleine meisjes maar 4 prachtige vrouwen in matching jurken en boeketten. Ook zij zien er prachtig uit en stralen als ze het gangpad richting het altaar lopen.

Bruidsduiven

De kerkelijke plechtigheid wordt afgesloten met het loslaten van twee witte duiven. Een mooie en romantische afsluiten van het officiële gedeelte van de dag.

Milestone Wedding Ceremony

Heb jij een beperkt budget maar wil jij toch een trouwvideo. Dan is een Milestone Wedding Ceremony echt iets voor jou. Al vanaf 295 euro kun jij namelijk het belangrijkste gedeelte van jouw trouwdag laten vastleggen. Kijk voor meer informatie over dit interessante pakket op mijn pagina met de tarieven. Of neem direct contact met me op om mijn beschikbaarheid te checken.

https://vimeo.com/296266687

Joyce was een last minute keuze maar ik en mijn man zijn beide zo intens gelukkig met onze ceremonie video! Hij is geweldig gemonteerd en Joyce is er in geslaagd alle mooie en emotionele momenten prachtig vast te leggen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.