Milestone Movie | Trouwvideo | Stephan & Evelien

Trouwen op het strand

In deze blog lees je alles over de mooie bruiloft van Stephan & Evelien. Geen zin of tijd om alles te lezen? Onderaan dit bericht vind je de trouwvideo met alle highlights van deze prachtige dag. Een beeld zegt uiteindelijk meer dan duizend woorden.

Back to my roots

Voor de trouwvideo van Stephan & Evelien reisde ik op vrijdag 17 mei af naar het mooie Breskens. Ook voor deze video moest ik vroeg uit de veren en daarom maakte ik het mezelf makkelijk door deze keer een nachtje bij mijn ouders te logeren. Want voor deze bruiloft ging ik back naar mijn roots. in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen.

Kapsalon Adrienne

Kapsalon Adrienne was mijn eerste filmlocatie van de dag. Toen ik aankwam waren de voorbereidingen al in volle gang en zat bruid Evelien in de make up bij de visagiste en werd de laatste hand gelegd aan de mooie vlecht van dochter Benthe door de kapster. De moeder van Evelien was ook aanwezig en nam vol trots foto’s van haar mooie meiden voordat ook zij in de stoel mocht plaatsnemen.

Ook trof ik in de kapsalon de fotografe voor de dag aan: Renate Brakman van Pretty Portraits uit Groede. Een superleuke dame waar ik de rest van de dag mee mag optrekken.

Klaar voor de grote dag

Nadat de voorbereidingen van de bruid zijn vastgelegd haasten Renate en ik ons naar het huis van Evelien en Stephan waar we Stephan’s zus aantreffen en zoontje Daan. Onze bruidegom is nog nergens te bekennen maar na enkele ogenblikken komt hij de trap af. De zenuwen lopen nu toch wel erg hoop op en dat gaat hem niet in de koude kleren zitten. Naar deze dag heeft hij zo lang uitgekeken en dan is het eindelijk zover. Gelukkig zakken de zenuwen wat naar de achtergrond zodra Stephan zijn  op maat gemaakte kostuum aantrekt. Hij is er klaar voor.

Maar voordat hij kan vertrekken racen Renate en ik naar het huis van Evelien’s ouders (verderop in de straat) waar we Evelien treffen die haar jurk mag aantrekken. En wat voor een jurk. Het is een wonderschone trouwjurk in de categorie prinsessenjurk. Prachtig lijfje met mooie details en een wijd uitlopende rok compleet met hoepel. Ook dochter Benthe heeft een passende jurk en moeder en dochter zien er prachtig uit.

First Look

En dan is het moment eindelijk aangebroken: de first look. Stephan heeft een stoere BMW geregeld en rijdt samen met zoontje Daan naar het huis van Evelien’s ouders om zijn vrouwen op te halen. Even diep ademhalen en dan wordt er op de bel gedrukt en gaan deze twee lieve mensen elkaar voor het eerst zien.

Het wordt een emotionele first look met een lach en een traan. Naast de familie staat ook de buurt het prachtige paar en hun kinderen te bewonderen. Ik kan het ze niet kwalijk nemen. Wat ziet het hele gezin er prachtig uit.

Loveshoot

Na de first look stappen we in de auto en rijden we naar het strand. De loveshoot is altijd een van mijn favoriete onderdelen van de dag want dat is de enige tijd dat je als foto- en videograaf alleen met het bruidspaar doorbrengt. En met Evelien, Stephan en hun kinderen is dat zeker geen straf. Wat zijn het leuke mensen en wat stralen ze. Ondanks de kou is de sfeer warm en liefdevol en ook de kinderen doen hartstikke goed mee met de fotoshoot.

Ceremoniemeester Bo werkt eigenlijk het hardst van ons allemaal. Zij zorgt dat de kinderen wat te eten en te drinken krijgen, wisselt de schoenen van de bruid meer dan een keer en zorgt voor jassen tussen de foto’s door. En dat alles met een grote glimlach op haar gezicht.

Naar het Rozenoord

Na de fotoshoot stappen we in de auto en rijden we naar Sluis naar het Rozenoord. In deze zorginstelling werkt Evelien en zij wil dolgraag haar collega’s en de ouderen waar ze voor zorgt bezoeken. Iedereen vindt het prachtig en nadat het bruidspaar een ererondje door de eetzaal heeft gedaan bezoeken we nog 2 oudere dames die dolgelukkig zijn dat Evelien en Stephan de moeite nemen om langs te komen.

Trouwen aan zee

Na het bezoek aan het Rozenoord rijden we terug naar Breskens en na een broodje verplaatsen we ons naar de plaats waar het bruidspaar elkaar het ja-woord zullen geven: Strandpaviljoen Breskens aan Zee . Wat een geweldige locatie om te trouwen en gelukkig is het droog. De temperatuur is zelfs wat gestegen en het prieel is in een duinham opgezet waardoor het bruidspaar en de gasten uit de wind zitten. Het ziet er fantastisch uit en het word dan ook een mooie ceremonie.

Tijd voor taart

Na de ceremonie, de felicitaties en de groepsfoto’s is het tijd voor het aansnijden van de taart. Een heerlijke taart (ja, ik heb hem ook mogen proeven) met een supergave, gepersonaliseerde topper met Mr & Mrs Hoogstad erop. Want ja, eindelijk kan dit lieve koppel zichzelf vanaf dat moment man en vrouw noemen. En dan is de dag voor mij als videograaf afgelopen. Maar niet voordat ik de speciale act van de bruidegom’s vader heb vastgelegd. Bekijk de video hieronder en je ziet het vanzelf voorbijkomen.

Lieve Stephan & Evelien

Bedankt dat ik bij jullie prachtige dag aanwezig mocht zijn om al deze mooie momenten vast te leggen. Ik hoop dat jullie zo blijven genieten als dat ik jullie heb zien doen op jullie trouwdag. Samen met jullie kinderen, familie en vrienden. Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe en ik hoop dat jullie met de video jullie dag keer op keer opnieuw kunnen beleven.

Ook een trouwvideo?

Milestone Movie maakt deze voor jou. Met veel liefde en passie leg ik jullie dag vast op beeld. Voor elk budget heb ik een passend pakket. Neem dus snel contact met me op voor beschikbaarheid. Ik ben er graag bij.

Liefs Joyce

https://vimeo.com/338738703

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.