Milestone Movie | Trouwvideo | Olivier & Sarah

Trouwen in Zeeuws-Vlaanderen

In deze blog lees je alles over de mooie bruiloft van Olivier & Sarah. Geen zin of tijd om alles te lezen? Onderaan dit bericht vind je de trouwvideo met alle highlights van deze prachtige dag. Een beeld zegt uiteindelijk meer dan duizend woorden.

Windkracht 8

Op zaterdag 8 juni vertrok ik in de ochtend naar het mooie Zuidzande in Zeeuws-Vlaanderen. Helaas was het weer minder mooi. Regen, wind en een gevoelstemperatuur die niet past bij de tijd van het jaar en zeker niet past bij een trouwdag. Op de radio hoorde ik van afgelaste festivals vanwege het noodweer en ik vroeg me af wat ik zou aantreffen in Zuidzande.

Trouwen op een boerderij

Iets voor elven kwam ik aan bij een prachtige, luxe boerderij van Hof ‘t Suytsant. Binnen in de boerderij trof ik het bruidspaar aan en allemaal lieve familie en vrienden. Zo koud en onguur als het buiten was, zo was het binnen precies het tegenovergestelde. Ik kwam in een warm bad terecht met als stralende middelpunt Sarah & Olivier.

Sarah is kapster van beroep en haar vriendinnenclub bestaat dan ook allemaal uit mensen die haar en elkaar nog mooier kunnen maken dan dat ze al zijn. Hoe fantastisch is het als je je op je grote dag kan voorbereiden met je beste vriendinnen om je heen? Ik trof dan ook een hele relaxte bruid aan die zich niet druk leek te maken over wat er zich buiten allemaal afspeelde.

Yes We Do

Sarah had dan ook een hele goede wedding planner ingeschakeld die zich bekommerde om alle organisatie. Dat was namelijk Sofie Dekindt van Yes We Do. Zij had namelijk de boerderij helemaal omgetoverd tot een feestlocatie met als eyecatcher een prachtige feesttent in het veld. Deze feesttent had het met de wind zwaar te verduren maar met wat improvisatietalent kon het feest hier toch gewoon doorgaan.

Naast deze leverancier hadden Sarah & Olivier ook een geweldig team van fotografen ingehuurd van Lux Visuals Storytellers.  Met twee man sterk waren zij aanwezig om deze bruiloft vast te leggen.

Persoonlijke geloftes

Terwijl Sarah wordt opgemaakt door haar vriendin is Olivier druk bezig met het schrijven van zijn geloftes. Dit bruidspaar kiest er namelijk voor om eigen geloftes aan elkaar voor te lezen. Dit vind ik zo’n aanrader. Het maakt je bruiloft zo veel persoonlijker en intiemer. Als videograaf word ik hier altijd erg blij van en ik vind het dan ook fantastisch om dit te mogen verwerken in de video.

First look

De first look is altijd een emotioneel moment. En dit is niet alleen zo bij de first look van bruid en bruidegom maar in het geval van Sarah was het ook een emotionele first look met haar ouders.

Terwijl Sarah wordt bewonderd door haar vader en moeder is Olivier al bezig met zijn voorbereiding. Hij heeft een prachtig olijfkleurig pak aangetrokken, gestyled met witte sneakers. Als verrassing ligt er nog een klein cadeautje voor hem klaar op zijn kamer. Of nou ja, klein. Sarah heeft een waanzinnige boudoir shoot gedaan en het resultaat krijgt Olivier als voorproefje te zien. Over een first look gesproken.

Buiten, met als getuige alle vrienden en familie, vindt dan de echte first look plaats. De wind is nog niet gaan liggen maar dat mag de pret niet drukken. Dit bruidspaar is er klaar voor.

Loveshoot

Na de first look is het tijd voor de fotoshoot. Die vindt binnen plaats in de mooie boerderij wat echt helemaal geen straf is. De boerderij is prachtig met een geweldige lichtinval. Het heeft ook wel wat om dit binnen te doen en daagt mij als videograaf uit om creatief na te denken over bepaalde beelden.

Na regen komt zonneschijn

Als een mirakel gaat de wind wat liggen en breekt de zon door. Precies op het moment dat de ceremonie start. Het wordt een prachtige en persoonlijke ceremonie met veel persoonlijke speeches van familie en vrienden met als kers op de taart de persoonlijke geloftes van Sarah & Olivier.

De ceremonie wordt muzikaal begeleidt door Lars Zebregs. Ik vind het altijd zo mooi als een bruidspaar kiest voor live muziek. Dit heeft misschien te maken met mijn eigen achtergrond als zangeres maar het voegt heel veel toe en maakt de ceremonie nog wat persoonlijker.

Dinner Time

Na de ceremonie is het tijd voor felicitaties. Een professioneel cateringsbedrijf heeft de keuken van Villa Polderduin overgenomen en zorgt ervoor dat er  een constante stroom is van heerlijke hapjes en gerechten. Als videograaf voor mij het moment om even bij te komen en alvast mijn werk wat op te slaan.

Wat is het toch heerlijk als het bruidspaar ervoor kiest om alles zoveel mogelijk op één locatie te doen. Niet alleen voor mij als videograaf maar ook voor de gasten. Geen stress of iedereen overal op tijd kan komen, of dat er overal kan worden geparkeerd. Aanrader voor bruidsparen die hier nog over twijfelen. Beperk zoveel mogelijk het aantal locaties om je dag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Golden Hour

Ik had het zelf niet kunnen bedenken toen ik ‘s ochtends in weer en wind vertrok maar rond de klok van negen krijgen we nog een prachtige golden hour. De fotografen en ik lokken het bruidspaar nog even weg bij hun gasten en we maken echt de meest waanzinnige shots. Ik zou een hele film kunnen maken met alleen die golden hour beelden. Wat een geluk dat we die nog konden meepikken.

Party Time

En wanneer de zon dan eindelijk achter de horizon verdwijnt, komt het feest echt op gang. Er wordt gedanst, gefeest en heel veel gelachen. De wind is nog meer gaan liggen en de dikke vesten en jassen gaan uit en iedereen is op de dansvloer te vinden. Ik neem nog een huisgemaakte magnum en vertrek dan stilletjes in de nacht terug naar huis. Wetend dat het feest voor dit bruidspaar en hun gasten nog tot in de vroege uurtjes zal doorgaan.

Lieve Olivier & Sarah

Wat een geluk dat jouw collega mij is tegengekomen op een andere bruiloft en besloot jullie een cadeaubon te geven van Milestone Movie. Ik had deze dag voor geen goud willen missen. Wat een mooi bruidspaar zijn jullie en wat een groep bijzondere en lieve mensen hebben jullie om jullie heen verzameld. Ik hoop dat jullie nog heel lang mogen genieten van elkaar. Met z’n tweetjes maar ook met alle lieve mensen die jullie dierbaar zijn.

Ook een trouwvideo?

Milestone Movie maakt deze voor jou. Met veel liefde en passie leg ik jullie dag vast op beeld. Voor elk budget heb ik een passend pakket. Ook kun je bij mij een cadeaubon voor elk gewenst bedrag kopen. Leuk als verrassing voor het aanstaande bruidspaar. Neem dus snel contact met me op voor beschikbaarheid. Ik ben er graag bij.

Liefs Joyce

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.