Milestone Movie | Trouwvideo | Jordy & Judith

Een droomvideo van een droombruiloft

Op 10 augustus 2018 reed ik in een grote stortbui naar het Slot Moermond. Ik zag een prachtige regenboog op mijn weg en beschouwde dat als een voorteken dat het ondanks de regen een mooie dag zou worden.

In het Slot waren alle voorbereidingen in volle gang. Terwijl de bruid werd opgemaakt door Rosalind van Makeup by Rosalind maakte de bruidegom met wat lieve vriendinnen de decoratie in orde.

De jurk

Je hebt bruidsjurken en bruidsjurken en bruid Judith had een echte prinsessenjurk met veel bling en parels. Afgestyled met stoere Allstars, dat dan wel. Deze nuchtere bruid laat zich niet gek maken, zeker niet door een paar regendruppels.

En terwijl de bruidegom zich ook verkleedt in een prachtig kostuum zien we de donkere wolken verdwijnen en breekt de zon door.

Daar komt de bruid

De first look is toch best wel spannend want niet alleen de bruidegom is in afwachting van zijn prachtige bruid. Ook Judith’s lieve kindjes staan vol verwachting op hun mama te wachten. Nog een beetje onwennig voor alle aandacht komt onze bruid tevoorschijn. Maar als de zon begint te stralen, straalt dit bruidspaar ook van geluk en liefde voor elkaar en de kinderen.

Fotoshoot

De fotoshoot vind ik altijd een feest en als je dan kan samenwerken met een fijne fotograaf als Mariska van Mariska Cator Fotografie. En je hebt een bruidspaar wat overduidelijk dol op elkaar is dan gaat het filmen vanzelf.

De ceremonie

De zon blijft schijnen en de ceremonie kan gewoon buiten plaatsvinden zoals gepland. Een persoonlijke en mooie ceremonie waarbij niet alleen het bruidspaar maar ook de kinderen echt onderdeel zijn van de plechtigheid.

Taarten

Na de ceremonie is het tijd voor bubbels en taart. Altijd een goede combinatie. Er is niet 1 taart maar meerdere taarten van Honeypie. Overheerlijk! (Ja ik mocht ook een stukje proeven). Ook voor de kinderen werd er goed gezorgd. Een snoeptafel, een springkasteel en voldoende speelgoed zodat alle kindjes zich lekker konden bezig houden.

De broer en ouders van Judith hadden nog een mooie speech en een speciaal lied voorbereid met lieve woorden voor dit lieve stel.

En terwijl iedereen lekker kletst en geniet van deze heerlijke dag wordt de mobiele pizzeria opgebouwd. Ja ook voor de gasten wordt er erg goed gezorgd.

Een droombruiloft

Ik begon er al mee, dit was een ware droombruiloft. Lieve Jordy & Judith, ik wens jullie en de kinderen alle geluk van de wereld. Jullie verhaal raakte me enorm en ik ben heel erg blij dat ik bij dit gelukkig moment aanwezig mocht zijn. Geniet van elkaar en van jullie trouwvideo.

Ook zo’n droomvideo van jouw droombruiloft?

Milestone Movie maakt die droom werkelijkheid. Met veel liefde en passie leg ik jullie dag vast op beeld. Voor elk budget heb ik een passend pakket. Neem dus snel contact met me op voor beschikbaarheid. Ik ben er graag bij.

https://vimeo.com/284911525

Op het laatste moment toch gekozen voor een film van de trouwceremonie. Joyce kwam op gesprek en dacht zo goed met ons mee en vertelde ons over haar manier van werken dat we toch kozen voor een film van de hele dag. Wat is dat een goede beslissing geweest. We hebben Joyce niet tot nauwelijks opgemerkt gedurende de dag. De film die ze gemaakt heeft is perfect. Iedereen kijkt hem met zo veel plezier terug. Bedankt Joyce!!

Liefs Jordy en Judith

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.