Milestone Movie | Trouwfilm | Jean-Paul & Vera

In deze blog lees je alles over de herfstbruiloft van Jean-Paul & Vera. Geen zin of tijd om alles te lezen? Onderaan dit bericht vind je de teaser met alle highlights van deze prachtige dag. Een beeld zegt uiteindelijk meer dan duizend woorden.

Een herfstbruiloft

Je moet het maar durven. Trouwen in de herfst. Jean-Paul & Vera waagden de stap en traden op 17 oktober in het huwelijksbootje in Goes. Fun fact, op 18 oktober het jaar ervoor zat ik bij Jean-Paul & Vera thuis om kennis te maken, alles te horen over hun trouwplannen, het maken van een trouwfilm en over het…

Meest romantische aanzoek ooit

Eén van de vragen die ik namelijk altijd aan het bruidspaar stel is: hoe was het aanzoek? Inmiddels heb ik al heel wat verhalen gehoord maar het aanzoek van Jean-Paul aan Vera is toch echt wel het meest romantische wat ik ooit heb gehoord. Alle elementen zaten er in: een paard, mooie rozen, familie en natuurlijk een prachtig koppel.

All you need is love trouwfilm

Sowieso is dit een hele bijzondere bruiloft met echt zo’n “All You Need Is Love-gevoel”. Familie die komt invliegen van de andere kant van de wereld die elkaar al jaren niet hebben gezien. Een opa en oma die met kleinkind worden herenigd. Ja, ik had het al geschreven, echt alle ingrediënten voor een prachtig liefdesverhaal.

Trouwen in Goes

Dit lieve bruidspaar koos ervoor om te trouwen in Goes waardoor ik een thuiswedstrijd had. Ook de voorbereidingen gebeurden niet al te ver van me vandaan in het mooie Kapelle waar Jean-Paul & Vera wonen. Erg handig (voor mij) want het bruidspaar maakte zich allebei klaar op dezelfde plek in hun eigen huis. Zo kon ik dus mooi de voorbereiding van Vera vastleggen en die van haar aanstaande Jean-Paul.

Liquid courage

Jean-Paul had een prachtig pak met echte statement schoenen uitgekozen en binnen een mum van tijd was hij er klaar voor. De zenuwen begonnen toch wel wat toe te slaan dus een beetje liquid courage ging er wel in. Samen met pa en ma proostte hij een borrel op de dag terwijl bruid Vera beneden haar wonderschone trouwjurk aantrok met behulp van haar moeder. Die ook nog eens een heel lief cadeautje had gemaakt, geheel volgens Amerikaanse traditie met something old, something new, something borrowed en something blue.

Mustang als trouwauto

De ochtend vliegt voorbij en voor we het weten is het tijd voor de first look. Dit gebeurt ook weer geheel in stijl met een statement auto. Jean-Paul heeft namelijk een knalrode Ford Mustang geregeld om z’n bruid op te halen.

Herfst shoot

Na de first look ga ik samen met het bruidspaar, de ceremoniemeester en fotograaf Caroline de Reus op weg naar de trouwlocatie in Goes. Maar voordat er getrouwd wordt gaan wij eerst nog wat mooie plaatjes maken met dit bruidspaar. Caroline en ik hebben het hartstikke gezellig met het bruidspaar en de ceremoniemeester en ook al werken we voor het eerst samen. We merken al gauw dat we op eenzelfde manier naar dingen kijken en het voelt alsof we al veel langer samenwerken. Zo fijn!

Trouwbeloftes met een brief

Tijdens de love shoot zoeken we samen met het bruidspaar ook een rustig plekje op om de trouwbeloftes voor te lezen. Dit bruidspaar kiest er namelijk voor om deze niet uit te spreken tijdens de ceremonie maar in intieme sfeer met enkel elkaar en de fotograaf en videograaf als getuige. Zo bijzonder om daar bij te mogen zijn en de mooie woorden te horen. En ideaal als je als bruidspaar elkaar wel iets wilt zeggen maar dit liever niet voor een volle zaal doet.

Trouwen maar

Nadat we nog wat foto’s hebben gemaakt aan de kade van Goes is het tijd om te gaan trouwen. Jean-Paul & Vera trouwen bij de Vierlinden in Goes. Een hartstikke fijne plek om te trouwen in een mooie omgeving.

Als trouwambtenaar heeft dit bruidspaar Chantal van Meer dan Trouwen. Een superleuke vrouw en wat doet ze dat mooi zo’n ceremonie. Aanstaande bruidsparen als jullie dit lezen: kies voor een eigen Babs. Uiteindelijk is de ceremonie toch waar het allemaal omdraait op zo’n trouwdag en wat is er dan fijner om iemand de ceremonie te laten leiden die er echt helemaal voor jullie is, die jullie verhaal kent en een ceremonie maakt die echt bij jullie past.

Het feest kan beginnen

Jean-Paul & Vera doen na de ceremonie hun uittrede op een echte feestkraker. Jahoor, deze mensen zijn vanaf nu man en vrouw en daar hoort een feestje bij. Er wordt getoost, gefeliciteerd, gekke foto’s genomen en terwijl de DJ zijn spullen opbouwt is het voor mij tijd om te gaan en dit bruidspaar te laten genieten van een spetterend feest.

Lieve Jean-Paul & Vera

Wat zijn jullie een leuk stel! Ik heb ontzettend met jullie gelachen en genoten van jullie ontwapenende liefde. Ik wens jullie alle liefde, geluk en gezondheid toe voor nog heel veel jaren. Samen met jullie lieve familie en vrienden.

Ook een trouwfilm?

Milestone Movie maakt deze voor jou. Met veel liefde en passie leg ik jullie dag vast op beeld. Voor elk budget heb ik een passend pakket. Neem dus snel contact met me op voor beschikbaarheid. Ik ben er graag bij.

Liefs Joyce

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.