Ik ben zo benieuwd om van je te horen

Je helpt mij enorm als je op deze pagina je ervaringen met Milestone Movie wilt delen.

Via een aantal korte vragen hoor ik graag van jou wat je top vond en wat je tip is voor mij.

Alvast heel erg bedankt!
Liefs Joyce

Op het laatste moment toch gekozen voor een film van de trouwceremonie. Joyce kwam op gesprek en dacht zo goed met ons mee en vertelde ons over haar manier van werken dat we toch kozen voor een film van de hele dag. Wat is dat een goede beslissing geweest. We hebben Joyce niet tot nauwelijks opgemerkt gedurende de dag. De film die ze gemaakt heeft is perfect. Iedereen kijkt hem met zo veel plezier terug. Bedankt Joyce!! Liefs Jordy en Judith

Betrokken, betrouwbaar, warm en professioneel. Zo zouden wij Joyce als videograaf beschrijven.
Ze dacht vooraf met ons mee over de gehele dag, kwam met ideeën en liet ons genoeg ruimte om onze eigen invulling te geven.

Wat wij van te voren niet hadden kunnen bedenken is dat een film van onze bruiloft minstens zo waardevol is als het fotoalbum dat we zo vanzelfsprekend vinden.

Wat zijn we blij dat we onze films hebben!
Zowel met de “same day edit” die Joyce maakte op onze trouwdag zelf om op ons feest te kunnen laten zien aan onze vrienden en familie als de film van de hele dag.

Na onze ervaring met Joyce hoort een videograaf op je bruiloft er net zo bij als een fotograaf en kun je niemand beter en fijner hebben als Joyce Gyselinck van Milestone Movie!

Toen Vinz 6 weekjes oud was is Joyce bij ons langs geweest voor een newborn-video. Het ging allemaal heel relaxed, we deden onze dagelijkse dingetjes en Joyce heeft oog voor detail dus wist ’t leventje van Vinz prima vast te leggen met de door ons gekozen muziek die perfect verwerkt wordt en extra dimensie geeft aan de mooie beelden. Heel blij zijn we met het resultaat waarin ons wondertje schittert. Het is fijn om zo’n mooie herinnering te hebben aan deze bijzondere tijd.