Newborn video Vinz

Op een koude dag in februari ging ik bij Debbra en Levi langs om van hun prachtige zoon een newborn video te maken.

Nog geen 6 weken oud en nu al een filmster

Vinz kon z’n prachtige kijkers niet van de camera afhouden. En z’n papa en mama op hun beurt niet van hem. Ik kan het ze niet kwalijk nemen. Wat een plaatje en wat lijkt deze stoere knul op z’n papa.

Het kamertje van Vinz was versierd met een wonderschone muurtekening van Winnie the Pooh. Een lieve vriendin van mama Debbra had enorm haar best gedaan op dit kunstwerk.

Dagelijkse routine

Van te voren geef ik altijd wat tips aan de papa en mama voor het opnemen van de newborn video. Keuze van kleding en eventuele mooie dingen om vast te leggen maar het belangrijkste is dat we zo veel mogelijk de dagelijkse routine volgen van de kleine. Dus als baby Vinz het niet gewend is om in bad te gaan dan doen we dat uiteraard niet. Er blijven genoeg andere mooie beelden over die  we in de film kunnen verwerken.

Vastleggen van liefde

Het belangrijkste van de newborn video is namelijk het vastleggen van de unieke en onbeschrijflijke liefde die ouders voor hun baby voelen. En geloof me daar hoef als je videograaf je niet voor te regisseren. Dat gaat gewoon vanzelf.

Iets voor jou

Zit je te kijken en denk je zo’n newborn video dat is iets voor mij? Neem dan snel contact met me op voor beschikbaarheid. Wacht niet te lang want voor je het weet zijn het geen Newborn’s meer.

Toen Vinz 6 weekjes oud was is Joyce bij ons langs geweest voor een newborn-video. Het ging allemaal heel relaxed, we deden onze dagelijkse dingetjes en Joyce heeft oog voor detail dus wist ’t leventje van Vinz prima vast te leggen met de door ons gekozen muziek die perfect verwerkt wordt en extra dimensie geeft aan de mooie beelden. Heel blij zijn we met het resultaat waarin ons wondertje schittert. Het is fijn om zo’n mooie herinnering te hebben aan deze bijzondere tijd.