Newborn video Rosy

Wat een mooie naam is het eerste wat ik dacht toen ik hoorde dat ik de kersverse baby van Marijn en Ruben mocht vastleggen op video. En raad eens, Rosy is al net zo mooi als haar naam.

Paar maandjes oud

Bij het opnemen van deze mooie video was dit prachtige meisje al een bijna 4 maanden oud. Is het dan nog wel een newborn video denk je dan? Echt wel. Het is misschien zelfs nog wel leuker dan wanneer je baby nog maar een paar weken oud is. Er is al veel meer interactie tussen ouders en baby en dat is natuurlijk extra mooi om vast te leggen op bewegend beeld. Wil je meer weten over de perfecte leeftijd voor een newborn video, lees dan mijn blog “Wanneer kan je het beste een newborn video laten maken?”

Trotse papa & mama

Wat ik altijd zo mooi vind aan het maken van een newborn video is dat je niet alleen een mooie video van de pasgeboren baby maakt maar dat je ook de trotse papa en mama vastlegt. Hoe mooi is het om als kind je ouders terug te kunnen zien in de eerste weken van jouw leven?

Ook een newborn video?

Wil jij ook zo’n prachtige newborn video? Neem dan snel contact met me op voor beschikbaarheid. Ook erg leuk als kraamcadeau of een cadeau voor een babyshower.

Marijn & Ruben

We zaten allebei met tranen in onze ogen!

Marijn & RubenPapa en mama van Rosy