Newborn video Claire

Op een zonnige zaterdag mocht ik in het mooie Sluis een prachtige newbornvideo maken van baby Claire en haar lieve papa en mama Mike & Charlotte.

Het gaat om de details

Mama Charlotte had allerlei spulletjes voorbereidt die ze graag op beeld wilde laten vastleggen. Een prachtige zilveren rammelaar, de mooiste luiertaart die ik ooit heb gezien, het geboortekaartje en de eerste foto’s uit het ziekenhuis.

Al deze prachtige details zijn fantastisch voor mij als videograaf om vast te leggen en om zo een prachtige video te kunnen maken.

Zo klein en lief

Het unieke aan een newborn video is dat jij met zo’n video even de tijd stilzet. De periode met je nieuwe baby gaat sowieso als een waas aan je voorbij. Hoe mooi is het dan dat je dit later kunt terug kijken en herbeleven?

Iets voor jou?

Zit je te kijken en denk je zo’n newborn video dat is iets voor mij? Neem dan snel contact met me op voor beschikbaarheid. Wacht niet te lang want voor je het weet zijn het geen Newborn’s meer.

Wij waren de gelukkige winnaars van het filmpje! Wat een super leuke ervaring en het resultaat is fantastisch. Een hele mooie herinnering aan onze kleine Claire.

Bedankt Joyce!