Bruidsvideo van een prachtig koppel

Op vrijdag 7 juni 2019 vertrek ik ‘s ochtends naar het mooie Koudekerke naar het ouderlijk huis van Froukje. Op het moment dat ik mijn auto parkeer voor het huis komt Froukje net aan. Perfecte timing dus.

Froukje’s haren zijn dan al prachtig opgestoken en ze heeft een mooie sluier aan. Ja hoor, het is al een echte bruid.

Visagiste Chantal staat al klaar met al haar make up spullen om Froukje nog meer te laten stralen dan ze al doet. Deze bruid heeft er heel veel zin in. Dat zie je. En terwijl Chantal de laatste hand legt aan Froukje’s make up vertrekken de fotograaf Tobias Turlette en ik naar Gerben en Froukje’s huis om nog wat van de voorbereidingen van de bruidegom vast te leggen.

Something old, something new, something borrowed, something blue

In het huis van Froukje en Gerben tref ik naast Gerben ook z’n ceremoniemeester Manuel en chauffeur voor de dag, Foort aan. Het bruidspaar mag namelijk deze dag Foort’s auto lenen.  Gerben’s ouders komen even later binnen en helpen hun zoon met de laatste hand aan z’n outfit. Hij heeft een prachtig blauw pak met bijpassend ondervest en stropdas.

Om het helemaal af te maken heeft hij van z’n lieve bruid  hele bijzondere sokken gekregen (met hartjes ;-)) En daarnaast heeft Gerben ook hele speciale manchetknopen. Deze knopen zijn niet alleen door z’n vader gedragen op zijn bruiloft maar ook door zijn opa op zijn bruiloft. Dus echt volgens de traditie heeft deze bruidegom something old, something new, something borrowed en something blue.

First look

Voor we het weten is het tijd voor de first look. Tobias en ik zijn weer terug bij het ouderlijk huis van Froukje en even later volgt onze bruidegom met een prachtig bruidsboeket aan de voordeur. Zo’n first look is altijd zo’n mooi moment. Het bruidspaar ziet elkaar voor het eerst in vol ornaat en dan dringt het pas echt door. “Wij gaan vandaag trouwen!”. Na heel wat oeh’s en aah’s van familie, vrienden en de buren is het tijd om op pad te gaan voor de love shoot.

Love shoot

We rijden naar het mooie kasteel Westhove in Oostkapelle. De zon breekt door en samen met de fotograaf maken we prachtige beelden van dit paar.Ceremoniemeester Daphne gaat mee als assistent van het bruidspaar en dat doet ze super. Zeker gezien het feit dat ze op killer heels rondloopt.

De love shoot is voor mij een van mijn favoriete momenten van de dag want dan heb ik echt even quality time met het bruidspaar. En met zo’n lief stel als Gerben en Froukje is het extra leuk en gezellig.

Ceremonie

Na de love shoot is het tijd voor een korte break voordat we richting Middelburg vertrekken waar de ceremonie zal plaatsvinden. Het indrukwekkende stadhuis van Middelburg is de plek waar Gerben & Froukje elkaar het ja-woord zullen geven.

Door een erehaag van familie en vrienden komt het bruidspaar aan in het stadhuis. Froukje wordt weggegeven door haar vader op het prachtige liedje van Maan: Jij bent de liefde. Een mooie en emotioneel moment.

De ambtenaar van de burgerlijke stand houdt een mooi verhaal en de persoonlijke geloftes van Gerben & Froukje maken het helemaal af. Als verrassing mogen naast de getuigen ook de mama’s van het bruidspaar en een goede vriendin van Froukje meetekenen. Een heel mooi en lief gebaar.

Huys ter Schelde

Na de ceremonie vertrekken we met het hele gezelschap naar Huys ter Schelde. Een waanzinnige bruidstaart staat al klaar en hij ziet er niet alleen mooi uit maar is ook eerlijk. Ja, ik mocht ook proeven. Alhoewel, het was meer dan proeven. Ik geloof dat ik echt een kilo taart heb opgegeten.

Na felicitaties en een mooie speech van Gerben’s moeder gaat het hele gezelschap aan tafel voor het diner. Even een momentje pauze voor mij en de fotograaf Tobias. We krijgen onze eigen tafel en mogen heerlijk mee eten van het buffet. Ondertussen praten we wat af over onze gezamenlijke passie en voor we het weten gaat de feestavond beginnen.

Openingsdans

Gerben en Froukje hebben een DJ ingehuurd met een supertoffe set-up compleet met dansvloer. Dat mag ook wel met de openingsdans die dit bruidspaar heeft voorbereid. Gerben zwiert Froukje over de hele dansvloer en het is echt een feest om naar te kijken (en te filmen).

Het feest is dan officieel van start en tussen het gefeest door is er nog ruimte voor een mooie speech van de ceremoniemeesters en een optreden van Froukje’s ouders. En terwijl het bruidspaar en hun gasten nog lekker doorgaan met feesten is het voor mij tijd om mijn spulletjes te pakken en het bruidspaar te bedanken voor een fantastische dag.

Ook een trouwvideo?

Milestone Movie maakt deze voor jou. Met veel liefde en passie leg ik jullie dag vast op beeld. Voor elk budget heb ik een passend pakket. Neem dus snel contact met me op voor beschikbaarheid. Ik ben er graag bij.

Liefs Joyce