Aron & Daphne

Bruidspaar Aron & Daphne stalen al vanaf het eerste contact mijn hart. Wat een bijzonder en lief stel zijn deze mensen. In januari dit jaar had Aron haar op een superromantische plek (in een glazen iglo in Lapland) ten huwelijk gevraagd en op 11 augustus zeiden ze ‘Ja’ tegen elkaar.

De voorbereiding

Ik begon mijn dag in het huis van Aron & Daphne waar Aron zich aan het klaarmaken was. Buiten stond er een prachtige oude Mustang te wachten maar net voor het vertrek scheurt de bruidegom uit z’n broek. Oh nee!? Gelukkig was daar zijn redder in nood, z’n lieve tante Ellen, die het gat weer netjes dichtmaakt. (Met het naaisetje wat bruid Daphne had klaargelegd voor je weer maar nooit)

Ondertussen racete ik naar Sluis (waar mijn eigen roots ook liggen) naar het ouderlijk huis van Daphne om ook wat van de bruid’s voorbereiding vast te leggen. Daar trof ik een prachtige bruid aan die nog mooier werd gemaakt dan dat ze al was door Annabel van Creme Fraiche.

Daphne had een prachtige jurk aan die ze bij Bruidshuis Ellen in Oostburg had aangeschaft en met de juiste accessoires was deze bruid klaar voor de first look.

First look

Aron stond inmiddels vol ongeduld te wachten op zijn bruid.  Een beetje zenuwen waren ook aanwezig want hoe zou zijn Daphne eruit zien vandaag. Onder begeleiding van haar neefjes en nichtje tikt Daphne op Aron’s schouder en dan mag hij haar eindelijk zien. De eerste 5 minuten kunnen ze hun ogen niet van elkaar afhouden. Ze zien er allebei prachtig uit.

Tijd voor foto’s dus. Ik mocht op deze dag samenwerken met de talentvolle Marjolein Dieleman van Mardie Fotografie. Zij maakt echt waanzinnige foto’s en is heel aangenaam gezelschap. Niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor mij als videograaf 😉

De bruidskindjes gingen mee voor de fotoshoot en dat leverde naast romantische beelden ook een hoop komische shots op.

We gaan trouwen

Na alle foto’s en een heerlijke lunch op het strand is het tijd om te gaan trouwen. We verplaatsen ons naar de prachtige kerk van Groede waar alle familie en vrienden al zitten te wachten. Het wordt een prachtige en ontroerende ceremonie waarbij ikzelf het ook niet helemaal droog houd.

Na het ja-woord verplaatst het hele entourage zich over de grens naar het prachtige Kasteel ter Leyen te Boekhoute, België. De locatie is prachtig versierd en er wordt getoost met een heerlijke taart en een cremant speciaal uitgezocht door het bruidspaar.

Same day edit

En terwijl het bruidspaar en de gasten genieten van een heerlijke barbecue ga ik aan de slag met de same day edit. Een Same day edit is een korte impressie van de dag op video die op dezelfde dag van de bruiloft nog kan worden getoond. Superleuk als opener voor je feestavond.

Op tijd voor de opening van het feest lever ik de video af bij DJ Vizzy Vaunce die dit vervolgens afspeelt op een grote beamer voor alle gasten en uiteraard het bruidspaar. Terwijl het bruidspaar kijkt naar de video houd ik m’n ogen op hen en de gasten gericht. Ik maak het namelijk niet zo vaak mee dat ik aanwezig ben bij het bekijken van de video. Een supermooi moment als ik de blije gezichten zie van iedereen. En ja ook hier houd ik het zelf niet droog. Wat bof ik toch dat ik dit werk mag doen.

Openingsdans

Maar veel tijd om hierbij stil te staan heb ik niet want het bruidspaar gaat aan de openingsdans beginnen. Zij hebben met een choreograaf een hele routine ingestudeerd en het dak gaat eraf. Een perfect begin van de feestavond en de sfeer wordt er goed ingehouden door Funky D.

Terwijl het bruidspaar en de gasten nog lekker doorfeesten tot in de vroege uurtjes pak ik mijn spullen in en ga naar huis. Wat een fantastische dag!

Lieve Aron & Daphne, dankjewel voor jullie vertrouwen in mij en in Milestone Movie. Ik wens jullie alle liefde en geluk voor de toekomst.

Ook een trouwvideo?

Zie jij zo’n trouwvideo ook wel zitten en zo’n fantastische Same day edit? Ik kom met alle plezier jouw prachtige dag vastleggen. Neem dus snel contact met me op voor beschikbaarheid en prijzen.

Betrokken, betrouwbaar, warm en professioneel. Zo zouden wij Joyce als videograaf beschrijven.
Ze dacht vooraf met ons mee over de gehele dag, kwam met ideeën en liet ons genoeg ruimte om onze eigen invulling te geven.

Wat wij van te voren niet hadden kunnen bedenken is dat een film van onze bruiloft minstens zo waardevol is als het fotoalbum dat we zo vanzelfsprekend vinden.

Wat zijn we blij dat we onze films hebben!
Zowel met de “same day edit” die Joyce maakte op onze trouwdag zelf om op ons feest te kunnen laten zien aan onze vrienden en familie als de film van de hele dag.

Na onze ervaring met Joyce hoort een videograaf op je bruiloft er net zo bij als een fotograaf en kun je niemand beter en fijner hebben als Joyce Gyselinck van Milestone Movie!