Een newborn video van Milestone Movie

is een onvergetelijk, onvervangbaar en onbetaalbaar naslagwerk met de eerste momenten van jouzelf en je kersverse baby. De eerste weken met je kind je vliegen voorbij, ik spreek uit ervaring. Je komt in een rollercoaster terecht en voor je het weet blaas je een kaarsje uit op de eerste verjaardag van jouw wonder.

Newborn shoot

Bij een newborn shoot denk je toch snel aan een fotoreportage van je pasgeboren baby. Gewikkeld in zachte doeken, slapend in een mandje of op een schepenvelletje. Een newborn video is allesbehalve dat. Bij een newborn video leg ik je baby en je gezin vast in jullie eigen omgeving. Jullie volgen je vaste routine om het ritme van je pasgeboren baby zo min mogelijk te verstoren. Op de achtergrond ben ik aanwezig om van al deze kleine momenten beelden te maken met mijn camera.

Puur en authentiek

Niks geregisseerd maar alles puur en authentiek. Naast dat je baby natuurlijk de hoofdrol speelt in deze video is er ook ruimte voor de rest van het gezin. Maar vergeet ook niet de details zoals het geboortekaartje, de babykamer en die schattige kleertjes die je kleine aanhad toen hij of zij net een dag oud was. Geen detail, hoe klein dan ook, zie ik over het hoofd.

Al vanaf 295,- euro

Al vanaf 295 euro kun jij zo’n prachtige video laten maken. Ik kom dan een paar uurtjes bij jullie langs op locatie. Dit zal in de meeste gevallen bij jullie thuis zijn maar elders is natuurlijk ook mogelijk. Van te voren hebben we contact over hoe de ochtend of middag ongeveer zal verlopen.

Een ontspannen ervaring

Het allerbelangrijkste voor mij is dat het filmen van de beelden een zo ontspannen mogelijk ervaring is voor jou en vooral voor je baby. Niks is zo vervelend als een baby die onrustig is omdat dingen niet zo verlopen zoals verwacht. Als moeder van een zoontje weet ik namelijk precies hoe dat is en je kan er dan ook vanuit gaan dat ik me volledig aanpas aan jullie ritme. We forceren niks en mijn ervaring is dat wat er ook gebeurd of niet gebeurd. Een prachtige video wordt het sowieso.

Boek nu je newborn video

Wil je meer weten over mijn beschikbaarheid of wil je direct een newborn video boeken?  Neem dan direct contact met me op om mijn beschikbaarheid te checken.

Ook leuk als kraamcadeau

Een newborn video is niet alleen als cadeau voor jezelf maar misschien nog wel leuker om te geven. Geef een cadeaubon voor een newborn video als kraamcadeau of als cadeau bij een babyshower. Succes verzekerd!

Toen Vinz 6 weekjes oud was is Joyce bij ons langs geweest voor een newborn-video. Het ging allemaal heel relaxed, we deden onze dagelijkse dingetjes en Joyce heeft oog voor detail dus wist ’t leventje van Vinz prima vast te leggen met de door ons gekozen muziek die perfect verwerkt wordt en extra dimensie geeft aan de mooie beelden. Heel blij zijn we met het resultaat waarin ons wondertje schittert. Het is fijn om zo’n mooie herinnering te hebben aan deze bijzondere tijd.