10 liedjes die gemaakt zijn voor een newborn video

Het blijkt toch wel een hoofdbreker.

Welk liedje is nu geschikt om onder zo’n newborn video te zetten? Het is ook zo bepalend voor de sfeer van je clip. De muziek bepaalt de toon van je video. Maar dan heb je net iets moois gevonden. Blijkt dat de tekst van het liedje de plank finaal misslaat.

De 10 van Milestone Movie

Om je een klein beetje op weg te helpen bij deze mijn top 10 van mooiste liedjes voor onder een newborn video.

1. Home – Philip Philips

Dit liedje heeft het allemaal. Een vrolijke, lieve melodie en een prachtige tekst waarbij je direct dat lieve gezichtje van je kleine wondertje voor je ziet als je er naar luistert. Klik hier om het liedje helemaal te bekijken en te beluisteren.

“Just know you’re not alone, I’m gonna make this place your home”.

Videografie Zeeland

2. You are still new – Janne Schra

Alle liedjes van Janne zitten vol sfeer en gevoel. Ze is dan ook mijn favoriete zangeres aller tijden. You are still new is zo’n liedje dat net even wat anders dan anders is, maar zeker geschikt voor een newborn video. Binnenkort komt er een nieuwe plaat uit van Janne. Nu ze zelf moeder is geworden ben ik benieuwd of er nog mee van zulke pareltjes tussen zitten. Benieuwd hoe deze gaat? Klik hier.

“You are still new. You are still true.”

3. Banana Pancakes – Jack Johnson

Jack Johnson is zo’n artiest die direct de juiste toon weet te zetten met z’n liedjes. Banana Pancakes gaat over een dag die je zelf ook met je kleintje wilt beleven. Maar let op, eigenlijk alleen geschikt voor meisjes want als je goed luistert heeft hij het over z’n ‘Little lady’. Luister het hier.

“Just so easy when the whole world fits inside of your arms”

4. Shelter – Dash Berlin

Deze is eigenlijk niet van mezelf. Dit liedje komt van een mama waar ik een newborn video voor mocht maken. Zij luisterde dit liedje tijdens haar zwangerschap van haar zoontje en het is zo treffend dat het in dit lijstje thuishoort. Luister deze hier.

“I’ll be your shelter from the storm”

5. Isn’t she lovely – Stevie Wonder

Stevie maakte dit nummer voor z’n dochter en omschrijft het gevoel van die eerste momenten met je kersverse baby. Een beetje kitsch is het wel maar in dit lijstje mag dit nummer niet ontbreken. Waarschijnlijk kan je hem zo meezingen maar als je nog een opfrisser nodig hebt klik dan hier.

“Isn’t she lovely made from love”videografie zeeland newborn

6. Hold you in my arms – Music of Nashville

Als enorm fan van Nashville kan een liedje uit deze serie natuurlijk niet ontbreken. En wat een geluk dat er een perfect liedje is gemaakt voor een newborn. Een echte lullaby. Luister maar hier.

“When you wake I will be here to hold you in my arms”

7. Acapella – Kelis

Misschien niet zo voor de hand liggend om een dance nummer te kiezen voor je newborn video maar de tekst van dit nummer is zo mooi. Bovendien zijn er ook mooie akoestische versies te vinden van dit liedje. Luister hier naar deze geweldige versie in akoestische vorm.

“Before you my whole life was acapella”

8. Sweet pea – Amos Lee

Een van mijn favoriete singer-songwriters Amos Lee heeft ook een prachtig liedje geschreven wat feilloos past bij een newborn video. Het liedje heet Sweet Pea. De titel is al lief toch? Klik hier om het liedje te beluisteren.

“You’re the only reason I keep on coming home”

9. Yellow – Coldplay

Dit nummer is geschikt als soundtrack voor zoveel momenten in je leven en kan zeker voor een newborn video. Het is weer eens wat anders dan een akoestische gitaar of een vleugel. Ook scheurende gitaren kunnen best voor een newborn video. Luister hier.

“Look at the stars, look how they shine for you”

videografie zeeland newborn10. Liedjes met de naam van je kindje

Er zijn nogal wat liedjes gemaakt waarin een voornaam wordt gebruikt. En meestal zijn deze liedjes een ode aan degene die deze naam draagt denk aan Julia van The Beatles, Angie van The Rolling Stones of Denis van Blondie. Voor mijn eigen zoontje vond ik ook zo’n liedje, The Mighty Quinn van Manfred Mann. Dus vergeet vooral niet even de naam van je spruit te googelen en wie weet welke parel je nog tegenkomt.

“You’ll not see nothing like the Mighty Quinn”

Ik hoop met deze blog je wat inspiratie te geven. Wat zou jij nog aanbevelen? Laat jouw aanbeveling hieronder achter.
En wil je meer weten over een Mini Milestone Newborn. Kijk dan snel naar het speciale New Born pakket of neem direct contact met me op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.