Wat is een Milestone Movie Newborn?

Het klinkt best aardig zo’n Newborn Video voor mijn pasgeboren kindje maar wat is het nu eigenlijk?

Als mama van een klein mannetje ken ik het gevoel maar al te goed. De tijd is als zand in je handen. Hoe harder je knijpt om deze vast te houden, des te sneller glipt het door je handen. En natuurlijk staat je smartphone vol met schattige foto’s en filmpjes van al die mijlpalen van je kleine. De sfeer van zo’n moment is toch lastig vast te leggen.

Dat is wat een Mini Milestone voor je kan betekenen

Bij een Mini Milestone maak ik in 2 uur opnames van je kindje en jouzelf in je eigen omgeving. Geen special effects, geen gekke poses of een script. Ik kom bij je langs om momenten te vangen in je eigen vertrouwde omgeving. Om de meest ontspannen beelden te krijgen is het fijn om jullie vaste routine te volgen. Ik pas me daarom aan, aan jullie ritme.

Er zijn een aantal momenten die zeker mooi zijn om vast te leggen. Een badje, een voeding, de babykamer, lekker knuffelen met mama en/of papa.

Een prachtige herinnering als resultaat

Na de opnames ga ik aan de slag met montage met als eindresultaat een korte video die precies de sfeer en gevoel vastlegt van dat prille begin. Jij kiest de muziek voor deze video en bepaalt dus grotendeels de sfeer. Aan welke liedjes kun je dan denken? Klik hier voor mijn 10 persoonlijke favoriete maar uiteraard is de keuze aan.

Het resultaat: een herinnering die je keer op keer wilt bekijken. Het doel is om je elke keer weer even terug in dat moment te plaatsen.

Benieuwd naar hoe dat eruit ziet?

Neem dan zeker een kijkje in mijn portfolio naar de Milestone Movies van de kleine Vinz of de lieve Sofie. Of neem direct contact met me op.

Baby hands