De 5 mooiste trouwlocaties van Zeeland

Zeeland is prachtig en ook als trouwlocatie de moeite waard. Dit lijstje is verre van compleet maar zijn wat mij betreft wel echt de 5 toplocaties om te trouwen in Zeeland.

 1. Guesthouse Ensenada, Schoondijke
  Deze locatie is mijn absolute nummer 1 want hier ben ik zelf op 5 juni 2015 getrouwd. Vanaf dat je het terrein oprijdt waan je jezelf in een andere wereld. Het landgoed is prachtig met overal verstopt romantische hoekjes en plekjes. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar een aparte locatie voor je trouwfoto’s. Guesthouse Ensenada heeft het allemaal.Ook een groot voordeel is dat je kunt overnachten op de locatie samen met je meest dierbare familie en vrienden. Je huurt namelijk het volledige guesthouse af inclusief de 6 prachtige kamers. Alle kamers hebben een eigen stijl en zijn piekfijn afgewerkt. Het ontbijt de volgende dag met verse en lokale producten maakt het helemaal af.Tot slot is het een hele exclusieve locatie want Tine & Robbert nemen maar een heel select aantal bruiloften per jaar aan. Wees er dus op tijd bij als deze locatie ook jouw droomlocatie is.

  Bruidspaar Guesthouse Ensenada

  Guesthouse Ensenada

 2. Landgoed Twistvliet, Vrouwenpolder
  Laat je niet bedriegen door de wat verouderde website. Landgoed Twistvliet is alles behalve verouderd. Dit prachtige landgoed heeft alles wat je zoekt in een trouwlocatie. Ruimte om buiten te trouwen, prachtig decor binnen mocht het weer toch niet zo goed zijn en een grote ruimte voor een feest.Ook bij deze locatie kun je overnachten en ook niet onbelangrijk, het eten is verrukkelijk!Het Landgoed kan jullie helpen met alle decoratie maar je hebt ook de vrijheid om je eigen invulling aan het geheel te geven. Geweldig toch?
 3. Slot Moermond, Renesse
  Een echte trouwlocatie bij uitstek. Misschien niet de meest originele van allemaal maar zeker de moeite waard. Want zeg nou zelf, wie droomt er nu niet van het trouwen in een kasteel?Bij deze locatie is er opnieuw ruimte om te overnachten en er is ook ruim voldoende plek voor je gasten om te blijven slapen. Goed bereikbaar met de auto en ook op deze locatie kunnen ze jou volledig ontzorgen.

  Trouwlocatie Slot Moermond

  Slot Moermond

 4. Arendsslot, ‘s-Heer Arendskerke
  Collega videografen uit het hele land komen samen met bruidsparen naar het Arendsslot. Deze locatie is een droom voor iedere romantische bruiloft.Je kunt de locatie al vanaf 1,5 uur afhuren dus zelfs met een beperkt budget kun je terecht bij dit prachtige kasteel. En met de all-inclusive arrangementen kun je ook bij deze locatie je volledig laten ontzorgen.
 5. Zaal bij Katoen, Goes
  Een spiksplinternieuwe locatie maar wat is dit een prachtige plek om te mogen trouwen. Ik ben zelf een hele grote fan van het hotel en restaurant dus toen ik hoorde dat er ook een feestlocatie zou worden bijgebouwd stond ik te juichen.Het hotel is op enkele passen lopen van de Zaal dus je hoeft niet ver te lopen na jouw onvergetelijke dag. Ook is er voldoende plaats voor je gasten en wat is er nu leuker om na je bruiloft na te genieten tijdens een gezamenlijk ontbijt in het gezellige restaurant van Katoen.

  Trouwlocatie Zaal bij Katoen

  Zaal bij Katoen

  Filmlocatie?

  Zoals ik al eerder schreef is dit lijstje verre van af en zijn er nog tal van andere prachtige locaties maar als filmmaker zijn dit wel echte pareltjes.

  Waar jij ook trouwt, zorg ervoor dat je het laat vastleggen in een mooie bruidsfilm. Ik als videograaf doe dat maar al te graag voor je. Dus heb je je locatie geregeld? Check dan snel of ik ook beschikbaar ben om er bij te zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.