Hoe zorg je ervoor dat je ten huwelijk wordt gevraagd?

Herkenbaar? Om je heen stapt de een na de ander in het huwelijksbootje maar jou significant other laat het op dat gebied afweten. Wanneer gaat hij nou op een knie om je de ultieme vraag te stellen?

In dit artikel een aantal tips om je vriend wat in de goede richting te helpen. Ik geef geen garanties maar het is natuurlijk het proberen waard.

Oh en het kan helpen om deze tips uit te voeren op een moment dat jullie gezellig samen zijn. Zittend op de bank onder het genot van een glaasje wijn, of lekker ontspannen in jullie favoriete restaurant. Als het maar op een plek is waar jullie rustig en relaxed met elkaar kunnen praten zonder afleiding.

  1. Laat hem weten dat je graag wilt trouwen

Weet jouw vriend eigenlijk wel dat je heel graag wilt trouwen? Laten we eerlijk zijn, niemand kan gedachten lezen en als jij nooit duidelijk hebt aangegeven dat je graag wilt trouwen kan het zijn dat je vriend helemaal niet weet dat het voor jou belangrijk is.

Vertel het hem dus gewoon. Wees duidelijk als je het hem vertelt en waarom trouwen belangrijk voor je is.

  1. Vraag hem hoe hij over trouwen denkt?

Als je dan toch het gesprek bent aangegaan. Vraag hem dan ook hoe hij over trouwen denkt. Respecteer zijn mening maar voel je vrij om echt het gesprek aan te gaan over dit onderwerp.

  1. Vraag hem hoe zijn perfecte bruiloft eruit zou zien?

Als jullie dan zo gezellig samen zitten fantaseer dan ook eens over jullie perfecte bruiloft. Hoe zou die er uit moeten komen zien? Wat zou hij belangrijk vinden? Wat als je een onbeperkt budget zou hebben? Zou je dan in het buitenland trouwen of gewoon in de buurt?

  1. Wees geduldig

Vroeger trouwden mensen omdat dat nu eenmaal werd verwacht als je samen wilde wonen. Tegenwoordig kun je de tijd nemen om elkaar echt goed te leren kennen voordat je zo’n serieuze stap neemt.

Wees daarom geduldig en wees ook blij met de tijd om zelf uit te vogelen of je wel echt deze stap wilt nemen.

  1. Doe zelf een aanzoek

Ben je eenmaal zo ver dat je weet dat hij degene is met wie je de rest van je leven wilt delen? Trek de stoute schoenen aan en vraag hem zelf ten huwelijk. Gooi die eeuwenoude traditie overboord en verras hem met een prachtig aanzoek. Zeg nou zelf, hoe kan hij nou een aanzoek van jou weigeren?

Hoera je bent verloofd!

En als je dan verloofd bent ga je natuurlijk als de bliksem een videograaf vastleggen om jouw fantastische dag te laten vastleggen. Milestone Movie heeft precies wat je zoekt. Kijk snel naar de verschillende pakketten die ik aanbiedt. Voor elk budget kan ik namelijk een prachtige bruidsvideo maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.