Videograaf en Fotograaf op je bruiloft?

Ja, jij wilt een videograaf en fotograaf op je bruiloft

Hoe ik weet dat jij  naast een fotograaf ook een videograaf wilt? Als bruidspaar kan je geen genoeg krijgen van je speciale dag. Wat is er dan mooier dan jullie trouwdag door een fotograaf en een videograaf te laten vastleggen?

Fotograaf hoort er nu eenmaal bij

Dat een fotograaf een must is op je trouwdag hoef ik een bruidspaar denk ik niet meer uit te leggen. Foto’s zijn het tastbare aandenken aan jullie dag. Bespaar hier dan ook niet op en kies een fotograaf die goed bij jullie past.

En natuurlijk heeft elk bruidspaar wel een lieve oom die als hobby fotograferen heeft maar niemand kan jullie dag zo vastleggen als een professionele bruidsfotograaf.

Videograaf als kers op de taart

Een videograaf kiest net als een fotograaf de mooiste momenten van jouw dag en monteert dit tot een prachtige trouwvideo. Zet daaronder jullie favoriete nummer en zie daar! De beelden komen in een video echt tot leven en brengen je weer helemaal terug in dat moment.

Lees hier meer over waarom je een videograaf op je bruiloft wilt in een andere blogpost “Waarom ieder bruidspaar een trouwvideo moet laten maken”.

De ultieme combinatie

Het lijkt me wel duidelijk toch? Een fotograaf en videograaf zijn de ultieme combinatie op jouw trouwdag.

En wat maakt het nog mooier? Als deze twee goed met elkaar kunnen samenwerken.

Foccus Fotostudio | Milestone Movie

Samen met Greet van Focuss Fotostudio heb ik een prachtige samenwerking opgezet. We hebben al eerder samengewerkt en kennen elkaars werkwijze. Handig!

We versterken elkaar in ons werk doordat we allebei met een professioneel oog naar jullie dag kijken. We pakken zo de mooiste momenten op zowel foto als video.

Ten slotte bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan waarbij je als bruidspaar direct profiteert van een mooie korting als je ons samen boekt.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Kijk dan verder naar onze tarieven of neem direct contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *