De leukste huwelijksbedankjes voor je dierbaren

Het is weer december en feestmaand bij uitstek. Een goed moment dus om een artikel te schrijven over de leukste cadeautjes voor je dierbaren. Maar in plaats van sint- of kerstcadeautjes zijn deze cadeautjes uitermate geschikt als huwelijkscadeautjes voor je dierbaren.

Je hebt natuurlijk tal van leuke en bijzondere cadeautjes maar in deze blog vind je de cadeautjes die ik en mijn man hebben gegeven bij onze bruiloft als huwelijksbedankjes aan onze gasten, onze ouders, onze ceremoniemeesters en onze getuigen.

Huwelijksbedankje Gasten

Als huwelijksbedankje voor Bruidspaar Fotokistonze gasten hadden wij een photobooth gehuurd. Je gasten krijgen niet alleen een mooi, grappig en leuk aandenken mee van deze fantastische dag. Je entertainment voor je feest is ook grotendeels geregeld. Geloof me, een aantal drankjes, wat gekke props en een photobooth = hilariteit ten top. En vergeet ook niet dat je als bruidspaar achteraf alle foto’s die gemaakt zijn op een USB-stick ontvangt.

Wij lachen nog regelmatig om alle gekke foto’s die voorbij gekomen. Wij huurden onze photobooth via Fotokist.

Huwelijksbedankje Ouders

Voor ouders zijn bruiloften van kinderen een belangrijke mijlpaal. Ook al ben je misschien jaren geleden uit huis gegaan. Het moment dat een kind gaat trouwen is voor ouders toch een officieel moment dat ze de zorg van hun kind nu officieel overgeven aan de man of vrouw van hun zoon of dochter. Hoe mooi is het om je ouders dan te bedanken voor alle jaren dat ze er voor jou en je man of vrouw waren met een symbolisch cadeau.

Voor onze moeders hadden wij een persoonlijke boodschap laten borduren op een mooi zakdoekje. Dit zorgt gegarandeerd voor tranen maar goed daar is dat zakdoekje dan ook voor.

Voor mijn vader had ik een mooie gepersonaliseerde sleutelhanger met een persoonlijke, gegraveerde boodschap. Gegarandeerd een succes.

Huwelijksbedankje getuigen

Sleutelfiguren tijdens je bruiloft zijn natuurlijk de getuigen. Zonder getuigen kan het huwelijk niet voltrokken worden dus deze mensen wil je extra in de watten leggen.

Aangezien getuigen met een handtekening bevestigen dat zij aanwezig waren bij de huwelijksvoltrekking is er geen beter geschenk dan een mooie pen. Voor de gelegenheid hadden wij deze pennen laten graveren met een persoonlijke boodschap.

Het mooie is dat allebei onze getuigen de huwelijksakte hebben ondertekend met hun gepersonaliseerde pen.

Huwelijksbedankje ceremoniemeesterTas bridesmaid goud

Nog zo’n belangrijke persoon tijdens jouw dag, je ceremoniemeester. Ceremoniemeesters verdienen sowieso een standbeeld zoals je kunt lezen in mijn blog over ceremoniemeesters

Helaas is een standbeeld is niet zo makkelijk te realiseren maar gelukkig zijn er nog voldoende alternatieven. Zelf heb ik mijn ceremoniemeester een mooi paar oorbellen gegeven als bedankje voor al haar werk en daarnaast deze supertoffe linnen tas. Deze tas en nog veel andere toffe huwelijksdeco vond ik via MyWeddingDeco.

Cadeau voor jezelf

Ja, ook dat mag best. Je trouwt maar één keer en dan mag je ook jezelf een mooi cadeau geven als aandenken aan deze prachtige dag. En wat is er nu een mooier dan een bruidsfilm van Milestone Movie.

Ook met een beperkt budget kun jij een prachtige trouwvideo laten maken.

INeem dus snel contact met me op voor beschikbaarheid of kijk even verder naar de verschillende pakketten die ik aanbied en de bijbehorende prijzen.  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.