De 5 beste sites voor het maken van je trouwkaarten

Een trouwkaart zet de toon voor jouw bruiloft en daarom ben jij natuurlijk op zoek naar een origineel, geen dertien-in-een-dozijn exemplaar, die ook nog eens betaalbaar is. Maar als je op Google “trouwkaart” invult wordt je overspoeld met sites die beweren de beste, mooiste, goedkoopste of origineelste trouwkaarten voor jou te hebben. Help! Hoe maak je in dit oerwoud van aanbod een goede keuze. Ik help je een handje op weg en zet de 5 beste sites voor het bestellen van trouwkaarten op een rij (volgens mijzelf dan 😉

1. Cotton Bird

Cotton Bird heeft prachtige trouwkaarten met unieke designs. Cotton Bird maakt deel uit van Les Editions Créatives, gevestigd in Zuid-Frankrijk op ongeveer 30 km van de Spaanse grens. Met een klein en internationaal team, hoofdzakelijk samengesteld uit jonge moeders, wordt er het hele jaar door met veel liefde aan de unieke kaarten, de website en de bestellingen gewerkt.

Trouwkaart Cotton Bird

2. Creative Studio Bonnie Duijs

Eigentijds, hip en helemaal volgens jouw wensen? Dan ben je bij Creative Studio Bonnie Duijs aan het goede adres. Creative Studio Bonnie Duijs levert maatwerk en totaaloplossingen. Dus je trouwkaart maar ook je andere drukwerk kunnen helemaal in stijl worden opgemaakt. Naast het ontwerp denkt de studio dan ook graag mee over passende papier soorten en decoratie zoals lintjes, houten hartjes en labels.

Trouwkaart Creative Studio Bonnie Duijs

3. Design by Loes

Design by Loes is door het RTL4 TV-programma De Beste van Nederland uitgeroepen tot De Beste Trouwkaartenspecialist van Nederland! Naast dat je hier je eigen trouwkaarten kunt ontwerpen is er ook een mooie collectie waar je uit kunt kiezen. De stijl van Design by Loes is het best te omschrijven als eigentijds, stoer en hip. Zeker geen dertien-in-een-dozijn.

Trouwkaart Design by Loes

4. Kaartje2G0

Kaartje2go is een van de grootste kaartensites en hier kun je werkelijk voor elk thema een bijpassende trouwkaart vinden. Ook is Kaartje2Go in dit lijstje een van de meest betaalbare aanbieders van trouwkaarten.

Het leuke van kaartj2go is dat je heel eenvoudig zelf je eigen kaart kunt ontwerpen met bijvoorbeeld een eigen foto. Ook kun je er bij Kaartje2Go voor kiezen om de kaarten direct te laten bezorgen bij je ontvangers. Dat scheelt weer wat postzegels plakken.

Trouwkaart Kaartje2Go

5. Flessenpost

Iets helemaal anders dan anders? Bij Flessenpost bestel je hele originele uitnodigingen in de vorm van, je raadt het al, een fles. Je kunt kiezen uit verschillende soorten flessen en designs van boodschappen. En denk je al van hoe moet ik die flesjes dan versturen? Ook dat kunnen ze bij Flessenpost voor jou regelen.

Trouwkaart Flessenpost

Ik hoop dat je met deze selectie van trouwkaartaanbieders iets meer overzicht hebt gekregen en je een trouwkaart vindt die helemaal bij jullie en jullie dag past. Als videograaf is de trouwkaart een beeld wat ik altijd mijn trouwvideo’s verwerk. Zoals ik al eerder zei, zet dit de toon van de dag en dan mag deze ook niet ontbreken in jullie prachtige trouwvideo.

Geïnteresseerd in zo’n trouwvideo? Kijk dan eens verder op mijn site en zie wat ik voor jou kan betekenen. Je vindt hier namelijk alles terug over prijzen, voorbeelden van trouwvideo’s en uiteraard kun je contact met mij opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.