Jouw aanzoek op video

Het is zover! Je gaat je geliefde ten huwelijk vragen. Een ontzettend bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Waarschijnlijk heb je al een heel plan in je hoofd hoe je hem of haar wilt vragen?

Je bent klaar voor het aanzoek

Of je dit nu van plan bent ten overstaan van een hele groep mensen of heel intiem met z’n tweetjes. Dit moment wil je je  voor altijd blijven herinneren. Je gaat namelijk iemand vragen om een van de grootste keuzes van zijn of haar leven te maken. Dat is niet niks.

En geloof me, op het moment suprême ben je zelf te zenuwachtig en je geliefde te overdonderd dat jullie elkaar al snel vragen: “Maar wat zei je nou precies?” of “weet je nog hoe ik reageerde”, “weet je nog die blik in mijn ogen?”. Verbaas je niet als ik zeg dat je je daar bar weinig van herinnert.

Jouw aanzoek op video

Gelukkig heb ik daar een oplossing voor. Milestone Movie legt jouw aanzoek vast op video zodat je dit moment keer op keer opnieuw kunt beleven. Op een discrete manier zorg ik er voor dat ik op precies het juiste moment, de juiste beelden, emoties en woorden vastleg. Daar maak ik dan een video van waar jullie van kunnen blijven genieten en ook kunnen delen met jullie familie en vrienden. Leuk als “save the date” boodschap of om te laten zien op jullie bruiloft.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me dan een berichtje via contact en ik ga graag met jou in gesprek. Niet alleen kan ik je helpen met het vastleggen van je aanzoek op video. Ik kan je ook op weg helpen met de details van je aanzoek. Als videograaf heb ik al zoveel mooie verhalen gehoord over verschillende aanzoeken. Laat je daar dus vooral door inspireren.

Champagne glasses ring