9 tips voor een onvergetelijk aanzoek in december

Wist jij al dat de meeste aanzoeken tijdens de feestdagen plaatsvinden? De mooie versiering en de gezellige sfeer zorgen natuurlijk voor een ideale setting voor een aanzoek. Maar ook het nieuwe jaar wat voor de deur staat zorgt er voor dat veel heren en dames de knoop doorhakken om nu echt die belangrijke vraag te stellen.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van zo’n romantisch aanzoek? Lees dan de volgende 9 tips en jij bezorgt je aanstaande de kerst van zijn of haar leven.

  1. Onder de kerstboom

Misschien een inkoppertje maar je kunt natuurlijk je verlovingsring mooi inpakken en als cadeautje onder de kerstboom zetten. De grootte van het doosje verraadt misschien wel al een beetje wat de inhoud is van het doosje. Om dit op te lossen kun je natuurlijk altijd het ringendoosje in een grotere doos stoppen of iets met een gekke vorm. Zo is de verrassing nog groter.

Stel kussen kerstboom verloving

  1. Hang de verlovingsring in de kerstboom

Simpel maar doeltreffend. Hang de verlovingsring aan een mooi lintje in de boom. De lampjes in de boom zorgen ervoor dat de ring schittert en straalt zodat deze zeker in het oog springt van jouw aanstaande. Doe het als jullie bijvoorbeeld samen de kerstboom aan het optuigen zijn. Zo wordt dit klusje ineens onvergetelijk en romantisch aanzoek.

  1. Under the mistletoe

Een beetje Amerikaans maar daarom niet minder leuk. Hang een stukje maretak op ergens in jullie huis en nodig je aanstaande samen met jou uit om er onder te staan. Niet alleen krijgt hij of zij een kus maar ook een aanzoek die je direct met een kus kan bezegelen.

  1. Zeg het met kaarsjes

Tijdens de donkere dagen is niets zo gezellig en romantisch als het aansteken van kaarsjes. Verras je aanstaande met een overvloed aan kaarsen. Creëer een lichthart met waxinelichtjes of steek gewoon een heleboel verschillende kaarsen aan. Een romantischer aanzoek kan bijna niet toch?

  1. Ring in een champagneglas

Een beetje corny maar toch ook wel erg leuk. Verstop je ring in een champagneglas. De schittering van de ring met de sprankelende bubbels is natuurlijk een fantastische combinatie voor een feestelijk aanzoek. Bovendien heb je dan direct een goede reden om te proosten op een aanstaande bruiloft.

Deze aanzoektip is natuurlijk heel erg geschikt om te gebruiken bij de jaarwisseling maar ook bij elke andere feestelijke gelegenheid.

Champagne glasses ring

  1. Een mooie kerstkaart

De kerstperiode is bij uitstek de gelegenheid om iemand te verrassen met een mooie kaart. Kies een mooie kaart uit en verras je geliefde met een mooie boodschap waarin je uitlegt waarom jij met hem of haar wilt trouwen. Nadat hij of zij de kaart heeft gelezen zit jij al klaar op een knie om je aanstaande het kerstaanzoek van zijn of haar leven te geven.

  1. Een muzikaal aanzoek

Wil je echt iets origineels? Huur dan een zangkoor in die je aanstaande voor zijn of haar deur komt verrassen met een mooi lied. Wat op het eerste gezicht lijkt als een oude kersttraditie verandert al snel in een muzikaal aanzoek als jij tevoorschijn komt.

  1. Tijdens het kerstonbijt

Verwen je geliefde met een heerlijk ontbijt op bed. Maar wat zit er daar in het eierdopje? Een surprise-ei? Wat lijkt op een flauw grapje zal al gauw bloedserieus worden als je geliefde ontdekt dat er een verlovingsring in het eitje zit. En zeg nou zelf, hoe kun je beter de dag beginnen als met een romantisch en grappig aanzoek?

  1. Vraag een videograaf om het vast te leggen

Wat je ook doet, vraag een videograaf om je aanzoek vast te leggen. Dit moment is een van de belangrijkste dingen uit jouw leven en dat wil je toch telkens weer opnieuw kunnen beleven? Wat zei je nou precies en hoe reageerde hij of zij nou toen je het vroeg?

Als je mij als videograaf bij je aanzoek haalt dan weet je zeker dat je met een prachtige video je antwoord krijgt op al deze vragen en nog veel meer. En niet alleen is deze video fantastisch voor jezelf. Je kunt hem ook gebruiken tijdens je verloving om je gasten een save the date te sturen, een uitnodiging of tijdens je bruiloft te laten zien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur me dan een berichtje via contact of kijk snel op mijn pagina Milestone Movie Verlovingsvideo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.