10 originele liedjes voor een wedding video

Een wedding video verdiend een prachtig liedje

Welk liedje je kiest voor je wedding video hangt helemaal af van de sfeer waarnaar jij op zoek bent. Kies je voor romantisch, vrolijk, emotioneel of juist swingend. De keuze is reuze.

De 10 van Milestone Movie

Om je alvast wat op weg te helpen hierbij 10 liedjes die elk anders zijn maar uitermate geschikt voor een mooie wedding video.

weddingvideo

1. Snow Patrol – Just Say Yes

De titel is al goed toch? Just Say Yes van Snow Patrol is fris, muzikaal en niet al te zoetsappig. Een prachtig liedje over de liefde. Luister hem hier.

2. Feels like home – Emmylou Harris, Dolly Parton & Linda Rondstadt

De originele versie van dit liedje is gemaakt door 3 country diva’s Emmylou, Dolly & Linda maar inmiddels is dit lied al zo vaak gecovered maar wat mij betreft is de originele versie het mooist. Als ik hier naar luister krijg ik altijd een brok in m’n keel. Jij ook? Luister hem hier.

3. I’m Yours – Jason Mraz

Dit liedje is vrolijk en luchtig. Ideaal voor een bruiloft op het strand. Bij de eerste tonen voel je de zonnestralen op je gezicht en de wind door je haren. Ik kan me bijna niet voorstellen dat je deze niet kent maar als je je geheugen even wilt opfrissen. Of gewoon nog eens wilt luisteren. Klik hier.

4. All of me – John Legend

Dit is zo’n typisch nummer voor een bruiloft. John Legend schreef het voor z’n eigen vrouw maar slaat volgens mij op elke vrouw die op deze wereldbol rondloopt. Romantisch, gevoelig en puur. Luister hem hier.

5. A sky full of stars – Coldplay

Een dance nummer als achtergrond voor je trouwvideo? Ja, natuurlijk! De muziek is prachtig, de tekst al net zo mooi. Een niet zo voor de hand liggende keuze misschien maar ideaal voor je festival bruiloft bijvoorbeeld. Klik hier om het liedje te beluisteren.

6. Alles is liefde – Blof

De titel zegt al genoeg eigenlijk. Alles is liefde. Bovendien komt de tekst bij een Nederlandstalig nummer nog net wat meer binnen dan bij een anderstalig liedje. Luister het nummer hier.

7. Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij

Nog een Nederlandstalig nummer. Klein, gevoelig en een prachtige tekst. Doe je ogen dicht en je ziet zo een prachtige trouwvideo voorbij komen. Klik hier om naar het nummer te gaan.

8. Love on top – Beyoncé

Een nummer met soul, funk en ritme. Love on top van Beyoncé is zo’n heerlijk nummer waar je al bij de eerste tonen niet stil kan blijven zitten. Daarnaast is het ook een vocaal hoogstandje. Luister maar hier.

9. Marry Me – Train

Er zijn meerdere nummers met marry in de titel maar deze van Train is dan ook echt toepasselijk voor een prachtige bruiloft. Niet te verwarren dus met Marry You van Bruno Mars. Geloof me als je goed naar de tekst luistert dan wil je deze niet als achtergrond voor je trouwvideo. Deze van Train is echter een pareltje. Luister maar hier.

10. Everything – Michael Bublé

Een wat meer klassieke, traditionele bruiloft vraagt ook om zo’n soort liedje. Michael Bublé heeft daar een prachtig liedje voor namelijk Everything. Je luistert hem hier.

Ook een wedding video?

Heb jij het perfecte liedje al gevonden en wil je deze gemonteerd onder jouw wedding video? Milestone Movie maakt voor jouw een prachtige trouwvideo die precies past op jouw favoriete muziek.

Neem nu contact met me op en check mijn beschikbaarheid. Of kijk snel verder naar alle pakketten die ik aanbied en de bijbehorende prijzen. Wist je dat je al een Milestone Movie hebt vanf € 295,- euro?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.